Pressinbjudan: covid-19 i Västernorrland

2021-12-14 15:45

Region Västernorrland och Länsstyrelsen håller tillsammans presskonferens med anledning av covid-19 och hur pandemin nu påverkar vårt arbete och västernorrlänningarna. Välkomna att delta på distans på torsdag kl. 13.30.

Med julen i antågande vill vi ge en bild av smittspridningsläge, vaccinationsarbetet och hur Västernorrland just nu påverkas av covid-19. Medarbetare på redaktioner med utgivningsbevis och ansvarig utgivare samt journalister med presslegitimation är välkomna att delta.

Tid:
torsdag 16 december klockan 13.30

Medverkande:

Tobias Lindberg, kanslichef Länsstyrelsen Västernorrland
Hans Boman, smittskyddsläkare Region Västernorrland
Karin Sellgren, vaccinationssamordnare covid-19 Region Västernorrland

Observera att det är obligatorisk föranmälan för både distansdeltagande och enskilda intervjuer enligt instruktioner nedan.

Anmälan:

Du ansluter till presskonferensen med en personlig kod du får på mejl när du anmält att du vill delta. Anmälan görs senast onsdag 15 december klockan 13.00 till: pressinformation@rvn.se . Ange i anmälan den mejladress du vill ha koden skickad till samt ditt telefonnummer.

Intervjuer efteråt på distans:

Önskar du göra enskilda intervjuer efter presskonferensens slut så anmäl det senast onsdag 15 december klockan 13.00 till pressinformation@rvn.se. De intervjuerna görs via Teams och du får möteskallelse på mejl. Ange i anmälan vem eller vilka av deltagarna du vill boka intervju med.

Presskonferensen teckenspråkstolkas och går att se på webben via en länk på rvn.se

Vid frågor om presskonferensen, hör av er till:
Lena Landar, pressansvarig kommunikatör
Tel: 070 - 263 97 88
lena.landar@rvn.se

KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN
www.rvn.se/press


Tillbaka till toppen