Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Pressinbjudan: Covid-19 i Västernorrland

2021-01-26 10:00

Välkomna att delta på distans på vår presskonferens 27 januari klockan 13.00.

Observera att det är obligatorisk föranmälan för att delta. Medarbetare på redaktioner med utgivningsbevis och ansvarig utgivare samt journalister med presslegitimation är välkomna att delta. 

Många patienter är i behov av vård en tid efter att de haft covid-19. Hur vi arbetar med post covid-vård kan överläkare Petra Meidell berätta om.
Vaccinationsarbetet fortsätter utifrån rådande förutsättningar. Vaccinationssamordnare Karin Sellgren informerar om läget vad gäller det.
Perioden januari till och med mars är en tid på året då det brukar vara mycket luftvägsvirus i farten och vi är därför inne i en kritisk tid för att kunna undvika en stark tredje våg. Smittskyddsläkare Hans Boman förklarar mer och ger den senaste informationen kring smittspridningsläget.

Medverkande:                  

Hans Boman, smittskyddsläkare
Petra Meidell, specialistläkare geriatrik
Karin Sellgren, vaccinationssamordnare covid-19

Tid:            onsdag 27 januari klockan 13.00.

Hur:           Du som reporter ansluter till presskonferensen via en personlig länk du får när du anmält att du vill delta. Föranmälan är obligatorisk och görs senast tisdag 26 januari 14.00 till: pressinformation@rvn.se
Ange i anmälan den mejladress du vill ha länken skickad till samt ditt telefonnummer. 

Enskilda intervjuer efteråt:

Önskar du göra intervjuer med deltagarna efter presskonferensens slut anmäler du även det till pressinformation@rvn.se senast tisdag 26 januari klockan 14.00. De intervjuerna görs via Teams och du får andra kallelser. Ange i anmälan vem eller vilka av deltagarna du vill boka intervju med.

Presskonferensen teckenspråktolkas och går att se på webben via en länk på rvn.se.

Vid frågor om presskonferensen, hör av er till:

Lena Landar, pressansvarig kommunikatör
Tel: 070 - 263 97 88
lena.landar@rvn.se

KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN
www.rvn.se/press