Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

För journalister: Fråga vår vaccinationssamordnare

Vi får väldigt många frågor just nu från media om vaccinering mot covid-19 och vill gärna kunna möta er på ett bra sätt. Vår vaccinationssamordnare Karin Sellgren finns därför tillgänglig på fasta tider för att svara på frågor via Teams. Här får du information om hur du bokar tid och vad som gäller.

Tid - yttre ramar

Onsdagar och fredagar klockan 13.30 - 14.15 (ej röda helgdagar).

Undantag för de onsdagar regionen håller en planerad presskonferens om covid-19. Då finns Karin Sellgren eller ersättare från vaccinprojektet med där istället och journalister har möjlighet att ställa frågor om vaccinationen.

Boka tid - gör såhär:

Du reporter som önskar prata med Karin Sellgren ska mejla senast tisdagen eller torsdagen innan klockan 16.00 till pressinformation@rvn.se

Skicka i anmälan också de frågor du planerar att ställa så Karin kan förbereda sig på ett bra sätt.

Du får en länk till ett tidsatt enskilt möte med Karin på Teams mejlad till dig.

Kontaktväg frågor om vaccin mot covid-19

Självklart är du välkommen att även fortsättningsvis kontakta oss med frågor kring vaccinets införande även på andra tider, men medarbetarna i projektgruppen är upptagna i planering och möten stora delar av dagarna och kan vara svåra att nå.

Bäst är att mejla Nina Ulander vid frågor utanför onsdags- och fredagstiderna. Nina ger kommunikationsstöd i projektgruppen för covidvaccination: nina.ulander1@rvn.se

Presskonferenser

De veckor vi har presskonferens på onsdagar mejlas pressinbjudan ut till Västernorrlands redaktioner och publiceras under pressmeddelanden. Där finns instruktioner om hur du som reporter anmäler dig till presskonferensen.

Preliminära datum för presskonferenser med anledning av covid-19 våren 2021 är:  

5 maj
26 maj
16 juni