© European Union, 2016 Photographer: Cristof Echard Source: EC - Audiovisual Service

Inbjudan till Urban Academy on the Integration of Migrants and Refugees!

2019-03-21 15:15

Nu kan du ansöka om att vara med i årets upplaga av The Urban Academy on Integration

The Urban Academy on Integration är ett träningsprogram för beslutsfattare och verksamma inom integration på lokal-, regional- och nationell nivå. Det möjliggör också nätverk mellan individer som arbetar med liknande integrationsfrågor runt om Europa. Akademin består av en blandning av insatser från olika experter samt utbyten mellan medlemmar gällande individuella lagstiftningsdilemman och professionella utmaningar.

I år arbetar The Urban Academy on Integration inom två huvudsakliga teman: integration på arbetsmarknaden och bostäder för inkluderingen av migranter.

För att ansöka om att delta kommer du att bli ombedd att presentera en fallstudie från din stad eller region som du vill få återkoppling på från övriga deltagare under akademin. Detta skulle till exempel kunna vara ett lagstiftningsdilemma, ny lagstiftning eller ett nytt projekt som du kommer att lansera i din stad eller region, eller en specifik utmaning som du stött på.

Om du är intresserad av att delta i akademin så är du varmt välkommen att fylla i ansökningsformuläret och skicka det via epost till HOME-EIN@ec.europa.eu. Sista ansökningsdag är den 1 april 2019.

 

Här kan du läsa mer information om The Urban Academy on Integration och ansökningsprocessen 

Här kan du se agendan för årets akademi