Sök praktik på Mid Sweden European Office!

2019-02-28 14:39

Nu öppnar vi på Mid Sweden European Office upp för mottagandet av ansökningar till våra två praktikplatser för höstterminen 2019. En praktik hos oss ger en unik möjlighet att lära dig mer om den europeiska politiken och dess regionala kopplingar på plats i Bryssel. Sista ansökningsdag är 14 mars.

Nu söker Mid Sweden European Office två praktikanter inför höstterminen 2019. Vi söker dig som studerar eller nyligen examinerats på högskolenivå och som vill lära dig mer om regionalt bevaknings- och påverkansarbete i Bryssel. Som praktikant hos oss får du bevaka ett eller flera områden som rör regional utveckling i Jämtland Härjedalen och Västernorrland och som påverkas av EU, samt bistå ordinarie personal i det kontinuerliga påverkansarbetet. En praktik på Mid Sweden European Office innebär ett utvecklande och lärorikt arbete på plats i Bryssel med närhet till EU:s institutioner och en inblick i hur unionens regionalpolitik formas på nära håll.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till lotta.ronstrom@rvn.se senast 14 mars 2019. Mer information hittar du i vår praktikannons nedan.

Praktikannons Mid Sweden European Office höstterminen 2019