MSEO går med i #CohesionAlliance

2018-02-05 15:21

Cohesion Alliance är ett nätverk mellan olika städer, regioner och Regionkommittén för att stärka sammanhållningspolitiken i EU.

 MSEO har gått med i nätverket Cohesion Alliance för att på ett aktivt sätt vara delaktig i arbetet med att stärka EU:s sammanhållningspolitik. Sammanhållningspolitiken fyller en stor funktion i EU:s ekonomiska och sociala mål, då den bidrar till att skapa jobb, hållbar ekonomisk utveckling och modern infrastruktur. Nätverket Cohesion Alliance arbetar tillsammans för bland annat en långsiktig investeringspolicy för alla Europeiska regioner. EU:s sammanhållningspolitik ska visa solidaritet för att överkomma bland annat ekonomiska svårigheter inom regionerna. Ett av målen är att sammanhållningspolitiken ska bättre kommuniceras som en EU-policy nära medborgaren då den direkt påverkar européernas vardag. Dessutom verkar nätverket för att sammanhållningspolitiken måste förenklas för ökad tillgänglighet mellan olika styrnivåer.

 

/Elsa Boyer de la Giroday

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2018-02-05 15:21