Laptop som visar österåsens nya hemsida

Livsstilsmedicin Österåsen har en ny hemsida

Livsstilsmedicin Österåsen har utformat en ny hemsida. Här hittar du information kring verksamheten, med livsstilskolan som består av tre temakurser, vikthantering, stresshantering och smärthantering. Du kan även ta del av korta inspirationsfilmer.

Välkommen till Livsstilsmedicin Österåsen nya hemsida. Här kan du få mer information om hur du kan komma hit på remiss eller på egen vårdbegäran, som vecko- eller weekendgäst. Det erbjuds även konferenser och temaveckor.

Livsstilsmedicin Österåsen ägs av Region Västernorrland och är en länsövergripande verksamhet. Här arbetar ett brett medicinskt team, kockar, lokalvårdare, fastighetsskötare samt administrativ personal.

Anläggningen är i dag handikappanpassad och utrustad med lokaler för bland annat träning, föreläsningar, undervisning i kök, behandlingar, och en 32 gradig träningsbassäng. Runt om den historiska anläggningen finns ett naturskönt parkområde med välskötta promenad-/motionsstigar och vackra platser att ”bara vara” på. Det finns även en fin örtträdgård att återhämta sig i under sommartid.

Livsstilsmedicin Österåsen på sociala medier

Följs gärna Livsstilsmedicin Österåsen på Instagram och Facebook för att ta del av verksamhetens vardag. Där får du även ta del av goda och näringsrika recept, enkla tränings – och avslappningstips.

Filmer om Livsstilsmedicin Österåsen
Livsstilsmedicin Österåsen på Facebook
Livsstilsmedicin Österåsen på Instagram


Tillbaka till toppen