Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll - delta på Brown Bag Seminar!

Brown bag seminar är en serie mixade lunchseminarier om länets utveckling. Här är du välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Vill du? Pejla in aktuella utvecklingsfrågor i Västernorrland? Knyta nya kontakter? Eller dela med dig erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Då ska du delta på våra lunchseminarier – Brown Bag Seminar!

Tema 14 maj - ny regional kultur- och biblioteksplan

Kom så berättar vi kort om de nya planer som är på gång inom kulturområdet och om utvecklingsprojektet Kreativa klasser. Varför tar Region Västernorrland fram en regional kulturplan och vad innebär kultursamverkansmodellen? Vi beskriver de övergripande målen i den nya kulturplanen, samt berättar om utvecklingsprojektet Kreativa klasser.

Snart har vi även en ny regional biblioteksplan ute på remiss. Vi berättar kort om den och går igenom de övergripande målen i biblioteksplanen.

Vi hoppas seminariet kan inspirera till inspel under remisstiden. Varmt välkomna att lyssna och diskutera.

Datum: 14 maj
Tid: klockan 12.00-13.00. Smörgås serveras från 11.30
Plats: Region Västernorrland, Storgatan 1, Härnösand. 
Lokal: Asken, i Regionens hus  
Sista anmälningsdag: 9 maj

Anmälan till 14 maj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post

Brown Bag Seminar hålls i Härnösand, men du är även välkommen att följa seminariet på webben

Följ seminariet på webben 

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och andra organisationsföreträdare som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Varför brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller  "brown bag".