Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll - delta på Brown Bag Seminar!

Brown bag seminar är en serie mixade lunchseminarier om länets utveckling. Här är du välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Vill du? Pejla in aktuella utvecklingsfrågor i Västernorrland? Knyta nya kontakter? Eller dela med dig erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Då ska du delta på våra lunchseminarier – Brown Bag Seminar!

Projekt – ett hantverk i sig, tema 5 november

Hur drar vi lärdom av de regionala projekt som drivs? Vad är viktigt att tänka på för dig som arbetar i projekt? Projektledarna för Hållbara resor, Koll 2020 och Framtidsbygget presenterar sina projekt och erfarenheter.

Det tre år långa EU-finanseriade projektet Hållbara resor är på sluttampen. Kom och träffa projektledaren Emilia Rapp som summerar sina erfarenheter.

Likaså är projekt Framtidsbygget, Kramfors kommun, på sluttampen. Av 83 sökande blev Kramfors kommun en av tio pilotkommuner som fick medel av Tillväxtverket för att arbeta med att stärka den lokala attraktionskraften. Hur har projektet gått och har Kramfors lyckats stärka attraktionskraften? Andreas Gylling, Kramfors Kommun, deltar och berättar om Framtidsbygget.

Projektet Koll 2020 har fokus på att underlätta, möjliggöra och stimulera till att fler resor kan utföras med kollektivtrafik i Västernorrland. Mathias Sundin, projektledare, finns på plats och delar med sig av tankar om projekt i allmänhet och om Koll 2020.

Brown Bag Seminar hålls i Härnösand, men du är även välkommen att följa seminariet på webben

Anmälan till seminariet den 5 november

Följ seminariet på webben 

Datum hösten 2018:

  • 5 november: projekttema med inspiration från olika regionala projekt 
  • 3 december: analyser som tagits fram som underlag för RUS-arbetet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och andra organisationsföreträdare som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Varför brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller  "brown bag".