Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll på utvecklingen - delta i Brown bag seminar!

Brown bag seminar är en serie lunchseminarier om länets aktuella utvecklingsfrågor som under 2020 erbjuds på distans. Välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Välkommen att lyssna till Brown bag seminar måndagen den 7 december kl. 12.00-13.00:

Jobb och näringsliv i Västernorrland – hur går det?

Gunnar Holmgren och Christian Forsberg, som jobbar som analytiker på Regional utveckling, presenterar aktuell arbetsmarknadsstatistik för länet och går igenom konjunkturläget. Hur ser det ut i Västernorrland under rådande pandemi? Hur tror de att utvecklingen kommer se ut framåt? De kommer bland annat att prata om:

  • Varselsituationen
  • Permittering/Korttidsanställningar
  • Arbetslösa och arbetslösheten
  • Konkurser
  • Konjunkturläget nu och framåt
  • Sysselsättnings- och befolkningsutveckling

Datum och tid

Måndag den 7 december, kl. 12.00-13.00.

Värm matlådan, sätt dig vid datorn och spetsa öronen!

Vi hörs!

Koppla upp dig till seminariet

Koppla upp dig till seminariet via denna Teams-länk och stäng gärna av micken. Ingen föranmälan krävs och vem som helst i och utanför organisationen får delta.

Få framtida inbjudningar med e-post!

 Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och personer som företräder en organisation som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till regionalutveckling@rvn.se

Varför heter det brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller "brown bag".