Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll - delta på Brown Bag Seminar!

Brown bag seminar är en serie mixade lunchseminarier om länets utveckling. Här är du välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Vill du? Pejla in aktuella utvecklingsfrågor i Västernorrland? Knyta nya kontakter? Eller dela med dig erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Då ska du delta på våra lunchseminarier – Brown Bag Seminar!

Tema den 16 september:
Kan vi utveckla demokrati och öka lärandet via fotboll och hållbar konsumtion?

Kom och hör mer om Region Västernorrlands kommunala partnerskap med Mombasa i Kenya. 

Projekten ingår i det kommunala partnerskapsprogrammet, en Sida-finansierad samarbetsform som genom resultatinriktade projekt bidrar till att stärka det lokala självstyret och den lokala demokratin.

Medaktörer i projekten har varit Länsbiblioteket Västernorrland, folkbiblioteken, Västernorrlands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna, fotbollsföreningar med flera samt motsvarande aktörer i Mombasa.

I år avslutas projektet, men samarbete med Mombasaregionen fortsätter genom ett breddningsprojekt, med inriktning på hållbar konsumtion och avfallshantering med fokus på lärande. Breddningsprojektet pågår just nu och finansieras av SIDA.

Vi bjuder på lunchsmörgås och kaffe! Anmäl dig till Brown Bag den 16/9

Tid och plats
Datum:
16 september
Tid:
12.00-13.00.
Plats: Vill du delta på plats kom till Regionens hus, Storgatan 1, Härnösand.
Lokal:
Asken

Smörgås serveras från 11.30

OBS! Sista anmälningsdag: 11 september

Välkommen med din anmälan du som deltar i Härnösand!
Då vi bjuder på en lunchsmörgås önskar vi att ni anmäler er innan. 


Brown Bag Seminar hålls i Härnösand, men du är även välkommen att följa seminariet på webben

Datum och tid: 16 september klockan 12.00-13.00

Följ seminariet på webben 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post


Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och andra organisationsföreträdare som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Varför brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller  "brown bag".