Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll - delta på Brown Bag Seminar!

Brown bag seminar är en serie mixade lunchseminarier om länets utveckling. Här är du välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Vill du? Pejla in aktuella utvecklingsfrågor i Västernorrland? Knyta nya kontakter? Eller dela med dig erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Då ska du delta på våra lunchseminarier – Brown Bag Seminar!

Teman våren 2018 - save the date! 

  • 16 april - arbetsmarknadsläget i länet
  • 14 maj - kultur och bibliotek

Tema 16 april - Arbetsmarknadsläget i länet

Vid detta lunchseminarium presenteras arbetsmarknadsläget i länet med aktuell statistik gällande bland annat konjunktur och sysselsättning. Därefter presenteras projektet ”Ett UF för alla” - som gott exempel på en praktisk satsning för framtida kompetensförsörjning. 

Ung företagsamhet Västernorrland har under två års tid drivit projektet ”Ett UF för alla” riktat mot introduktionsprogrammet på gymnasiet. Syftet med projektet var att skapa förutsättningar för att ha en genomgående slagkraft för samtliga program/inriktningar inom gymnasieskolan. Eleverna har bland annat fått möjlighet att utöka sina personliga nätverk, lära sig kundbemötande genom att delta på mässor samt förstå innebörden av att driva ett företag. Kom och lyssna på Gunnar Holmgren, Region Västernorrland och Elias Högström, Ung företagsamhet.

Datum: 16 april
Tid: klockan 12.00-13.00. Smörgås serveras från 11.30
Plats: Region Västernorrland, Storgatan 1, Härnösand. 
Lokal: Asken, i Regionens hus  
Sista anmälningsdag: 12 april

Anmälan till 16 april

 Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post.

Brown Bag Seminar hålls i Härnösand, men du är även välkommen att följa seminariet på webben

Följ seminariet på webben 

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och andra organisationsföreträdare som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver?
Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Brown Bag Seminar på Instagram

Om du är nyfiken på våra lunchseminarium, gå in via Instagram och titta på #BrownbagY  

Varför brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller  "brown bag".