Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll på utvecklingen - delta i Brown Bag seminar på distans!

Brown bag seminar är en serie lunchseminarier om länets aktuella utvecklingsfrågor. Välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.


Tema måndag 30 mars kl. 12-13: 

Hur gör man digitalisering begripligt?
Du som arbetar med tillväxtfrågor, stöttar/utvecklar företag eller jobbar med kommunikation är varmt välkommen att lyssna på lunchseminariet Brown bag på distans den 30 mars.

Företag i Västernorrland har stora möjligheter att nyttja digitaliseringens fördelar. På lunchseminariet kommer vi att presentera hur företagen ser på digitalisering och hur vi i stödstrukturen kan tänka när vi kommunicerar med företagen, för att nå ut med våra budskap och lyckas med olika typer av stödinsatser.

Seminariet bygger på resultat från projektet SMART Industri 2.0, som är ett samarbete mellan Region Västernorrland och forskare vid Mittuniversitetet och Umeå Universitet. Delfinansieras av Tillväxtverket. 

Välkomna att lyssna och lära! 

Anmäl dig till webbsändningen Brown Bag senast kl. 9 den 30 mars så skickar vi dig en länk.


Mer information:

Datum: Måndag 30 mars
Tid:
12.00-13.00. Eftersom att det ursprungligen är ett lunchseminarium där vi bjuder på lunchmackor startar det klockan 12. Värm matlådan, sätt dig vid datorn och spetsa öronen! 
Plats: Under våren hålls Brown bag på distans. Anmäl er för att få en länk. 

Få framtida inbjudningar med e-post!

 Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och personer som företräder en organisation som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Varför heter det brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller "brown bag".