Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Aktuella utlysningar

Workshop: Att dokumentera sin konst

Att kunna presentera sin konstnärliga praktik på ett professionellt sätt är som konstnär viktigt. Det är viktigt både för den egna verksamheten och processen samt i en situation där du konkurrerar med andra. För att stötta yrkesverksamma konstnärer i region Västernorrland utlyser konstkonsulenten en heldagsworkshop i hantverket att dokumentera sin konst. Workshopledare är Frida Sjögren, fotograf.

Deltagande i workshopen är arvoderat enligt standardarvode 450 kronor/timmen exklusive moms. Konstkonsulenten svarar för eventuella resekostnader inom länet. Mat på egen hand. 9 platser. Grundläggande krav är att du är yrkesverksam konstnär. Först till kvarn.

Datum och tid

Måndag 1 november, klocken 09.00 – 16.00.

Plats

Härnösands kollektiva konstnärsverkstad

OBS! Kursen kommer till stor del att vara praktiskt orienterad. Deltagare förväntas ta med egen bärbar dator. I den mån det är möjligt ber vi er även att ta med 1-2 konstverk att dokumentera.

Anmälan görs som e-brev till: konst.vasternorrland@rvn.se Ange ”WORKSHOP: Att dokumentera sin konst” i ämnesraden.

Utlysningen är en särskild satsning med anledning av de begränsningar i arbetsmöjligheter covid-19 innebär och det stora omställningsarbete för konstfältet som detta resulterar i.

 

Workshop: Att skriva om sin konst

Att kunna uttrycka sig på ett professionellt sätt om sin egen konstnärliga praktik är som konstnär viktigt. Det är viktigt både för den egna verksamheten och processen och i en situation där du konkurrerar med andra. För att stötta yrkesverksamma konstnärer i region Västernorrland, och i förlängningen stärka det regionala konstfältet, utlyser konstkonsulenten en heldagsworkshop i det särskilda hantverket att skriva om sin konst.

Workshopledare är Sonia Hedstrand, konstnär. Läs mer om hens arbeten på Sonia Hedstrands news bolg 

Deltagande i workshopen är arvoderat enligt standardarvode 450 kronor/timmen exklusive moms. Konstkonsulenten svarar för eventuella resekostnader inom länet. Mat på egen hand. 10 platser (begränsat antal). Grundläggande krav är att du är yrkesverksam konstnär. Först till kvarn.

Datum och tid

Tisdag 26 oktober klockan 09.00 – 16.00.

Plats

Härnösands kollektiva konstnärsverkstad

Anmälan görs som e-brev till: konst.vasternorrland@rvn.se Ange ”WORKSHOP: Att skriva om sin konst” i ämnesraden.

Utlysningen är en särskild satsning med anledning av de begränsningar i arbetsmöjligheter covid-19 innebär och det stora omställningsarbete för konstfältet som detta resulterar i.