Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Extra stöd för att stötta handelsbranschen som drabbas hårt i coronakrisen

Projekt Handelskraft ska med hjälp av medel från Europeiska Socialfonden stärka kompetensen hos handelsanställda och skapa förutsättningar för hållbara och konkurrenskraftiga handelsföretag.

Projektet har under hösten 2020 identifierat behovet av kompetensutveckling bland handelsföretag i Region Västernorrland och Region Jämtland Härjedalen. Från och med våren 2021 till och med sommar 2022 kommer projektet erbjuda kostnadsfria utbildningar som ska rusta och stärka i handelsbranschens omställning.

Driver du ett företag inom handel och vill kompetensutveckla medarbetarna kostnadsfritt?  

Läs mer om att delta i projektet: 

Kontaktuppgifter och mer information om projektet

Nyheter om projektet

 • Caroline Åslund, Kokhuset
  2021-03-25 Därför väljer Kokhuset att delta i Handelskraft I mormors gamla kokhus i Lofsdalen, Härjedalen, valde Caroline Åslund att starta gårdsbutik för några år sen. ”Utvecklingen går fort och för att...
  • Innehåll om regionala utvecklingsfrågor
 • Ett sjuttiotal deltog när startskottet gick för Handelskraft
  2021-03-04 Ett sjuttiotal deltog när startskottet gick för Handelskraft Handelsbranschen upplever just nu en förändring som liknar den i efterkrigstiden, inte sedan dess har utvecklingen gått så fort som den gör nu. För...
  • Innehåll om regionala utvecklingsfrågor
 • Aktuell utbildningsplan
  2021-03-03 Aktuell utbildningsplan Nu släpps utbildningsplanen som gäller från och med våren 2021. Dessa kostnadsfria utbildningar ska rusta och stärka i handelsbranschens omställning.
  • Innehåll om regionala utvecklingsfrågor