Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Information för deltagare

Projektet Handelskraft är till för dig som jobbar inom handeln i region Västernorrland eller region Jämtland Härjedalen. Du får möjlighet att ta del av kostnadsfri utbildning som stärker din roll på en ständigt föränderlig arbetsmarknad.

Vi kontaktar dig

När du är anmäld till en utbildning kommer du att få ett e-postmeddelande med information om hur utbildningen r till. Lämna gärna en personlig mailadress dit din utbildningslänk kan sändas. Du kommer också att få Handelskrafts nyhetsbrev där vi berättar mer om vad som händer inom projektet.   

Du behöver intyga din tid på ESF:s aktivitetsportal

När du har genomfört en utbildning måste du intyga den tid du har lagt ner på utbildningen till Europeiska socialfonden (ESF). Detta gör du enkelt på ESF:s aktivitetsportal, du kommer att få ett e-postmeddelande eller sms med en länk och inloggningsuppgifter till deras aktivitetsportal där du sen intygar dina utbildningstimmar.

Logga in på ESF:s aktivitetsportal

Vad är ESF?

Handelskraft finansieras av ESF, vilket möjliggör att vi kan erbjuda dessa kostnadsfria utbildningar. ESF är EU:s viktigaste verktyg för att skapa fler och bättre jobb i Europa. I Sverige stöder ESF projekt som främjar kompetensutveckling och motverkar utanförskap. På ESF:s webbplats kan du läsa mer om vad det innebär att vara deltagare i ett socialfondsprojekt.

ESF - Deltagarsida socialfonden

Hantering av personuppgifter

Vi behöver samla in personuppgifter för projektets administration samt redovisning och uppföljning hos ESF. Personuppgifterna lagras fram till projektets avslut i september 2022.

ta del av ESF:s informationsbrev

Ta del av hur Region Jämtland Härjedalen delar personuppgifter

Ta del av hur Region Västernorrland hanterar dina personuppgifter

Personuppgifterna kommer att delas projektets leverantörer av utbildningarna samt med SCB som är tredje part:

SCB för statistik och resultat. Ta del av SCB:s informationsbrev

Du har rätt att vända dig till Region Västernorrland för att få veta vilka personuppgifter vi hanterar om dig och på vilket sätt uppgifterna hanteras. Om du vill åberopa dina rättigheter, skicka ett e-postmeddelande till dataskyddsorganisation@rvn.se där du beskriver vilken rättighet du vill använda. Ange också dina kontaktuppgifter.