Information för företag

Genom projektet Handelskraft kan handelsföretag med anställda i Västernorrland och Jämtland Härjedalen få tillgång till utbildningar anpassade efter branschens behov.

Aktuella utbildningar

Handelskraft erbjuder korta, kvalitativa och aktuella utbildningar som till stor del genomförs digitalt. Fysiska träffar kan bli aktuellt när möjlighet ges. Utbildningarna är kostnadsfria, men arbetsgivare kan behöva låta sina anställda delta under arbetstid. I Utbildningsplanen finns aktuella utbildningar samlade.

Utbildningsplan

Anmäl intresse att delta

För att delta i Handelskraft behöver ditt företag vara inskrivet i projektet. Anmäl ert intresse genom att skicka ett e-postmeddelande med företagsuppgifter och kontaktperson till handelskraft@regionjh.se, märk meddelandet med “Intresseanmälan” så tar vi kontakt för vidare dialog.

Bra att veta för deltagande företag

Innan ni kan anmäla medarbetare till våra utbildningar behöver företaget skrivas in som deltagare och stödmottagare i Handelskraft. Ni fyller i ett intyg om mottagande av stöd som sedan ska godkännas av projektets finansiär, Europeiska Socialfonden (ESF). Vi bistår gärna med information och stöd i detta.

ESF-intyg (esf.se)

Att anmäla medarbetare till utbildningar

När företaget är inskrivet i projektet anmäler ni er till aktuella utbildningar via utbildningsplanen. Deltagarens namn, personnummer, e-postadress och mobilnummer behövs för anmälan. 

Information för deltagare

Kontaktuppgifter

Katarina Lundquist, projektledare
E-postadress: katarina.lundquist@rvn.se

Lennart Mörtsell, företagskoordinator
Telefonnummer: 070-550 18 04
E-postadress: lennart.mortsell@regionjh.se

Kristin Hägglund, utbildningskoordinator
Telefonnummer: 070-269 16 09
E-postadress: kristin.hagglund@midchamber.se

Finansiering och samverkan

Handelskraft finansieras av Europeiska Socialfonden. Projektägare är Region Västernorrland som driver projektet tillsammans med region Jämtland Härjedalen. Handelskammaren, Företagarna och Arbetsförmedlingen är samverkanspartners.


Tillbaka till toppen