Här är vårens alla utbildningar för dig

2022-01-04 16:01

Här nedan hittar du hela listan med aktuella utbildningar. Passa på att delta i en utbildning du inte redan tagit del av eller tipsa dina kollegor och/eller anställda om Handelskrafts utbildningsutbud!

Strategisk affärsutveckling

26 januari
Lär dig genomföra strategisk planering och affärsutveckling, utveckla ditt affärsmannaskap och förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens.

Webbinarium: hållbar handel

4 februari, 1 timmes webbinarium
Hur kan du tänka hållbart i butiken, både avseende utbud och i relation och kommunikation med dina kunder? Du får insikt i hur du kan öka försäljningen med hållbarhet och grön kommunikation. Möt Cecilia Romeborn som har 22 års erfarenhet som regionchef på Indiska.

Marknadsföring i sociala medier

Start 9 februari
Lär dig att använda olika kanaler/sociala medier på rätt sätt och att skapa ett kundanpassat och attraktivt innehåll i form av foto, video och text.

Kunden i fokus

22 februari
Förstå och möt kundens motiv och förväntningar på ett affärsmässigt och personligt sätt. Anpassat kundbemötande utifrån handelns digitala transformation.

Strategi digital marknadsföring

2 mars
Ta fram en strategi och lär dig planera, anpassa och utvärdera företagets marknadsföring i sociala medier/digitala kanaler utifrån verksamhetens affärsmål.

Modernt ledarskap

17 mars
Stärk ditt personliga ledarskap och förmågan att leda och påverka andra, utan det formella chefskapet.

Ta del av hela utbildningsplanen

Om projektet

Projekt Handelskraft ska med hjälp av medel från Europeiska Socialfonden stärka kompetensen hos handelsanställda och skapa förutsättningar för hållbara och konkurrenskraftiga handelsföretag.

Projektägare är Region Västernorrland som driver projektet tillsammans med Region Jämtland Härjedalen och Handelskammaren Mittsverige.


Tillbaka till toppen