Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Anne-Li rekommenderar Handelskrafts utbildningar till fler

2021-06-02 15:08

För ett år sedan försvann kunderna över en natt. Naturligtvis på grund av pandemin och då passade Anne-Li Blomqvist på Make up store & Exclusive for You Clinic i Örnsköldsvik att tänka nytt och lära sig nytt. ”Jag skulle absolut rekommendera Handelskrafts utbildningar till fler”, säger klinikens VD Anne-Li Blomqvist.

Innan pandemin hade Anne-Li Blomqvist smygstartat kliniken men pandemin snabbade på takten i omställningen när det blev mera tid över. Idag jobbar hon och hennes kollega med allt från försäljning till att erbjuda olika typer av hudvårdsbehandlingar och ser behovet av att synas digitalt för nå ut med sitt erbjudande.

- Pricken över i var att få gå utbildningarna med Handelskraft. När jag fick kännedom om de utbildningar som Handelskraft håller inriktade mot att lyckas digitalt var det självklart att delta. Kunskap är inte tungt att bära, säger Anne-Li Blomqvist.

Hon berättar att de redan jobbar med sociala medier men att det har varit nyttigt med ny kunskap inom området för det händer så mycket hela tiden. Det är också mot den bakgrunden som Region Västernorrland driver projektet Handelskraft; för att stötta i den snabba omställningen av handelsbranschen.

Tid för utbildning

Företaget ligger på gågatan i centrala Örnsköldsvik, har två anställda och idag ett år efter pandemin finns en stor tacksamhet över den trogna kundkretsen. På kliniken är de glada över att kunna erbjuda en trygg miljö för sina kunder. Här får många en lyxig och avkopplande stund trots pandemin.

- Det var bra att vi gjorde en omstart i tid och samtidigt har vi haft mycket tid att utbilda oss. Det är jättebra att delta i sådana utbildningar som Handelskraft ger för då håller vi igång, får idéer och vi blir inspirerade, säger Anne-Li Blomqvist.

Anneli och hennes kollega har deltagit i ”Marknadsföring i sociala medier” och ”E-handel”. Två kostnadsfria utbildningar som genomförs på två halvdagar vardera.

- Det är en modern utbildning med pedagogiska och duktiga utbildare. Jag känner att vi måste hänga med i omställningen nu för det är inte säkert att kunderna går tillbaka till de beteenden som fanns tidigare innan pandemin, säger Anne-Li och fortsätter: det här är framtiden och jag rekommenderar starkt utbildningarna på Handelskraft!

Om Handelskraft

Funderar du över din utveckling och roll i morgondagens handel? Projektet Handelskraft är till för dig som jobbar inom handeln i region Västernorrland eller region Jämtland Härjedalen. Du får möjlighet att ta del av kostnadsfri utbildning som stärker din roll i en ständigt föränderlig bransch.

Vill du också delta i projektets utbildningar?

Hösten 2021 erbjuds bland annat kompetensutveckling inom butikskommunikation, e-handel, marknadsföring i sociala medier och strategi för digital marknadsföring.

Ta del av hela utbildningsplanen