Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

SMART industri 2.0 Västernorrland

Under 2019 och 2020 arbetar Region Västernorrland med ett projekt som ska stärka den regionala strategiska strukturen och komplettera pågående satsningar i länet för att stärka industrin och industrinära sektors konkurrens (SME) när det gäller systematisk förnyelse och omställning.

Bakgrunden till projektet är en förstudie genomförd av Region Västernorrland och Mittuniversitet under 2018 som heter Att digitaliseras eller att digitalisera Industriell utveckling i Västernorrland.

SMART industri 2.0 Västernorrland finansieras av Tillväxtverket och är en del av regeringens nyindustrialiseringsstrategi, Smart industri. Tillväxtverkets temarapport, Digitalisering i svenska företag visar att det regionala skillnader i företagens digitalisering. I rapportens digitaliseringsindex är Västernorrland den region i landet som har lägst digitaliseringsgrad bland företagen.

Här kan du ta del av mer information om projektet.

 

Semniarier och workshops om Västernorrlands styrkeområden

Under hösten har vi genomfört ett antal seminarier och workshops. Ta del av resultatet längst ner på sidan om rapporter och projektmaterial.

Vid frågor, kontakta Vincent Arvidsson, projektledare
0611-845 58, vincent.arvidsson@rvn.se

 

tillvaxtverkete_logo.jpg