Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Välkommen på Informationsträff med Botnia-Atlantica

2019-10-24 20:56

Berätta för oss om din projektidé! Välkommen på Informationsträff med Botnia-Atlantica den 26 november i Härnösand.

Nästa ansökningsomgång närmar sig och nu kommer Botnia-Atlantica till Härnösand för att lyssna på era idéer. Under november månad kommer Botnia-Atlantica att besöka olika platser i programområdet för att erbjuda enskilda träffar för rådgivning och information.
Samla ert tänkta partnerskap för att tillsammans med Botnia-Atlanticas handläggare att prata igenom er idé. Ni får även information om ansökningsprocessen, Botnia-Atlanticas insatsområden och kvarvarande medel. Endast ett möte per idé.

Senast tre dagar före inbokat möte behöver Botnia-Atlantica få en inskickad  förenklad skiss av er projektidé på den blankett som finns HÄR:
Den 8 november kommer Botnia-Atlantica meddela på sin webbplats vilka insatsområden som öppnas för ansökningar samt vilka medel som återstår att söka per respektive område.

 

Informationsträff i Härnösand
Datum: 26 november
Plats: Regionens hus, Eken
Adress: Storgatan 1, Härnösand
Anmälan: Skicka ett mejl till info@botnia-atlantica.eu med den tid ni önskar boka. Ange om möjligt gärna ett reservalternativ. Vi återkommer sedan inom kort till dig för att bekräfta bokad tid. Antalet tider är begränsade så det är först till kvarn som gäller. 

Bokningsbara tider  
10.15-11.00
11.15-12.00
13.00-13.45
14.00-14.45

Nästa ansökningsomgång för Botnia-Atlantica öppnar den 15 januari och sista dag att skicka in er projektansökan är den 29 januari. För er som vill ansöka om medfinansiering från Region Västernorrland kontakta oss. Ansökan om medfinansiering stänger den 13 januari kl. 13.00.  

Du som planerar att söka, kontakta gärna våra handläggare innan.

Kontaktinformation handläggare av företags- och projektstöd

Du kan också använda dig av Regional Västernorrlands formulär i din förberedelse inför dialog kring tidig projektidé för att förankra era projekt hos Region Västernorrland.

Formulär för tidig projektidé till Region Västernorrland