Inspirationsdag för hållbar regional utveckling

2022-11-02 12:07

Den 8 december är det dags. Är du en av dem som arbetar för att utveckla Västernorrland? Då ska du delta vid årets RUS-dag med temat ”attraktionskraft för hållbar tillväxt”.

I år berättar flera intressanta aktörer om hur de aktivt bidrar till målen i regionala utvecklingsstrategin för Västernorrland och hur den fungerar som verktyg för utveckling och samverkan.

Du kan välja om du vill delta på plats i Sambiblioteket i Härnösand eller på distans via länk. Oavsett var du befinner dig utlovar vi en spännande förmiddag där flera aktörer berättar om sitt arbete för en livskraftig plats.

Ta del av arbetet med en gemensam rekryteringsplattform i Örnsköldsvik och inspireras av hur Sollefteå vänder trenden nu. Hör hur Sundsvall, Timrå och Härnösand samarbetar med målet att attrahera en stor etablering till regionen. Bygg nätverk, inspireras och få ny kunskap.

Program och anmälan RUS-dagen 8 december

Välkommen med din anmälan!

Samverkan är viktigt 

Som utvecklingsansvarig erbjuder vi regelbundna mötesplatser där utvecklingsaktörer kan samlas och diskutera hur vi tillsammans kan skapa platsen där människor och företag väljer att bo och etablera sig. Våra digitala samtal ”Här och nu” är en sådan mötesplats, RUS-dagen en annan.


Tillbaka till toppen