Interreg Aurora-programmets första utlysning av projektmedel

2022-05-30 16:28

Utlysningen är planerad att öppna den 21 juni och stänga den 31 augusti 2022. Programmet erbjuder stora möjligheter till gränsöverskridande samarbeten i den nordligaste delen av Europa och Sápmi.

Den allra första ansökningsomgången i Interreg Aurora-programmet 2021–2027 kommer att vara öppen för alla prioriteringar. Du kan ansöka om stöd för ett projekt eller en förstudie. Styrkommittéerna för delområde Aurora och delområde Sápmi sammanträder i början av november 2022 för att lämna sina åsikter om projektförslagen.

Programförslag Interreg Aurora

Kommande evenemang

Interreg Aurora bjuder in till ett webbinarium online ”Hur man skickar in en ansökan till Interreg Aurora” 14 juni, klockan 13:00-14:00. Delta gärna i det! 

Medfinansiering från Region Västernorrland

För frågor om medfinansiering från Region Västernorrland, är du välkommen att göra en intresseanmälan för tidig projektdialog. Du kan ansöka om medfinansiering av projekt med regional karaktär som ligger i linje med målsättningarna i den regionala utvecklingsstrategin.

www.rvn.se/projektstod

Om Interreg Aurora

Interreg Aurora är ett helt nytt program i Europeiska Interreggemenskapen för gränsöverskridande samarbete 2021–2027. Programmet erbjuder stora möjligheter och möjliggör nytt och spännande gränsöverskridande samarbete i den nordligaste delen av Europa och Sápmi.

Mer information om Interreg Aurora Interreg Aurora - New programme for cross-border cooperation 2021-2027


Tillbaka till toppen