Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 
Collage som visar foto på sjukhusbyggnaderna i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik

Våra sjukhus i länet

I Västernorrland finns tre sjukhus: Länssjukhuset i Sundsvall med mottagningsverksamhet i Härnösand, Sollefteå sjukhus och Örnsköldsviks sjukhus.

Nu går det att betala din parkeringsavgift via sms eller app
För att underlätta för besökare till länets sjukhus är det nu möjligt att betala din parkeringsavgift med sms eller via app. Region Västernorrland erbjuder möjlighet att erlägga parkeringsavgift via Parksters SMS-tjänst eller Parksters applikation i smartphones.

Möjligheten att betala via app eller sms finns vid våra tre sjukhus i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Precis som tidigare kan man även fortsättningsvis erlägga avgift med kort eller mynt, inklusive de nya mynten.

Informationsskyltar
Vid parkeringsautomaterna kommer informationsskyltar att finnas för hur man går tillväga för att nyttja tjänsten och applikationen. Där finns även ett supporttelefonnummer att ringa i händelse av att man som besökare/patient behöver hjälp med SMS-tjänsten eller applikationen.

Hitta mottagning och avdelningar på våra sjukhus

Kontaktuppgifter till mottagningar och avdelningar inom Specialistvården hittar du på webbplatsen 1177.se. Klicka på länk för respektive ort för att söka vidare på den specialitet du vill hitta. 

Sundsvall 

Mottagningar i Härnösand

Sollefteå

Örnsköldsvik

Sjukhusens adress och växeltelefon

Sundsvall sjukhus
851 86 Sundsvall

Växel: 060-18 10 00

Närvården Härnösand
Södra vägen 3-5
87182 Härnösand

Växel: 0611-840 00

Sollefteå sjukhus
881 04 Sollefteå

Växel: 0620-190 00

Örnsköldsviks sjukhus
891 89 Örnsköldsvik

Växel: 0660-890 00