Tandläkare undersöker en patient.

Att jobba i Folktandvården

Du är viktig! Välkommen till Folktandvården Västernorrland.

Hos oss gör du stor skillnad för patienterna och har samtidigt möjlighet att snabbt utvecklas i ditt yrke. Satsar du på oss så satsar vi på dig.

Vi vet att engagerade medarbetare som trivs på jobbet också är bra för våra patienter. Därför satsar Folktandvården Västernorrland långsiktigt på god arbetsmiljö och ger våra medarbetare möjlighet till att växa och utvecklas i yrket genom olika kompetensutvecklingsprogram.

Hos oss får du jobba med ett bra gäng som trivs på jobbet och gör verklig skillnad.

Nyutbildad

Vi vet att det är viktigt med en bra start efter utbildningen. Som ny tandläkare eller tandhygienist hos oss ska du känna dig trygg, våga prova och växa i din egen takt. Därför satsar vi på en riktigt bra introduktion och en särskilt utsedd handledare som följer dig tills du känner dig trygg.

På jobbet blir du en av nästan 400 kompetenta medarbetare fördelade på 14 allmäntandvårdskliniker samt specialisttandvård. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas. Vi har många vägar till vidare kompetensutveckling när du är redo för det. 

Tandakademin i Västernorrland

Tandakademin innebär att nyutexaminerade tandläkare någon gång under sitt första anställningsår kommer få starta sin utvecklingsresa genom att under ett helt års tid få skräddarsydd handledning av erfarna och kunniga handledare. Tandläkarna får en trygg start och möjlighet till snabb utveckling. 

Mer om Tandakademin i Västernorrland

Bo och leva i Västernorrland

Men allt i livet är inte arbete, i Västernorrland har du också möjlighet till en rik fritid. I vårt kuperade län finns både berg och kust. Oavsett om du gillar shopping, stadsliv och kultur, eller om du hellre fiskar, paddlar kanot eller åker skidor, så finns det alltid många valmöjligheter för dig.

Årstiderna är tydliga med ljusa sommarnätter, gnistrande vinterkvällar och soliga vårvinterdagar.  

Eftersom vi ligger mitt i Sverige, nära kusten, tar du dig överallt i Sverige och även ut i Europa på bara några timmar med flyg och tåg.

Vi erbjuder både sommarjobb och jobb efter din examen

 


Tillbaka till toppen