Här finns framtidsjobben!

Vi behöver många nya medarbetare i framtidens tandvård. Väljer du ett yrke inom tandvården ger du dig själv en möjlighet till en intressant och utvecklande framtid. Du får dessutom ett arbete som betyder mycket för andra människor.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba som tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist?
Ta kontakt med din studie- och yrkesvägledare om du vill veta mer om utbildningsvägar eller läs mer om våra yrkesroller.

Sommarjobb

Nu kan du som är tandvårdsstuderande söka sommarjobb inför kommande sommar.

Se lediga sommartjänster på rvn.se

Bli lärling hos oss!

Funderar du på att utbilda dig till ett tandvårdsyrke och vill veta mer? Då har du möjlighet att söka Folktandvårdens lärlingsprogram! Programmet startar på hösten och pågår i 6 månader. Här får du hjälpa till på någon av våra kliniker samtidigt som du lär känna tandvården och de yrken som finns hos oss.

Vill du göra din prao hos oss?

Du som går i årskurs 8 och 9 är välkommen att göra din prao inom Folktandvården. Under din praotid får du prova olika arbetsuppgifter som kan vara till hjälp i ditt framtida studie- och yrkesval. Du får nya kontakter som kanske leder till ett sommarjobb eller till ett jobb efter gymnasiet.

 Läs mer om att praoa på Folktandvården

Sommarpraktik

Folktandvården erbjuder dig som är i åldern 15-17 år yrkespraktik varje sommar. Du ska inte ersätta befintlig personal utan kommer att utföra arbete som i annat fall inte blir utfört. Sommarjobben omfattar fem timmar per dag i högst fyra veckor.

Läs mer om att sommarjobba hos Folktandvården