Skärmbild av startsida för ny delwebbplats vårdgivarwebb

Vårdgivarinformation samlad på ett ställe

2022-12-06 11:23

Den 7 december samlas information från Region Västernorrland riktad till andra vårdgivare på en egen delwebbplats, rvn.se/vardgivarwebb.

Under onsdagen kommer den nya delwebbplatsen med information riktad till andra vårdgivare göras publik. Adressen kommer att vara rvn.se/vardgivarwebb och där finns bland annat avtal, rutiner och utbildningar för både medarbetare i regionen, kommunerna och privata vårdgivare. 

- Förhoppningsvis gör den här förändringen det lättare för vårdgivare i länet att hitta aktuell information från Region Västernorrland, säger Marte Hjulstad, enhetschef och webbstrateg i Region Västernorrland.

Webbplatsens innehåll och struktur

Webbplatsen består av information som flyttats från externa sidor under ämnet ”För vårdgivare” och från delwebbplatsen för Hjälpmedel Västernorrland. Dessa sidor tas bort i och med att den nya vårdgivarwebben lanseras.

Så kallade ”kortadresser” till specifika ämnen kommer fortsatt fungera efter lanseringen, och gå till de nya sidorna för respektive ämne. Exempel är rvn.se/hjalpmedel och rvn.se/vardgivare/covid-19

Informationen är uppdelad i rubrikerna:

  • Kunskapsstöd & rutiner, för ämnen där verksamheter i regionen ansvarar för information om arbetssätt och styrdokument. 
  • Hjälpmedel, för information om hjälpmedel till förskrivare
  • Samverkan & utveckling, för information om pågående projekt och satsningar och aktuella avtal och överenskommelser mellan regionen och kommunerna
  • Vårdval & privata vårdgivare, för beskrivning av uppdrag inom vårdvalen; primärvård samt barn- och ungdomstandvård
  • Administration & stöd, samlar bland annat stöd i vårdadministration och manualer för system och tjänster som externa behöver kunna använda.

Du kommer guidas från den externa webbplatsens startsida, och kommer också hitta till sidor via sökfunktionen på rvn.se. 

Förslag på förbättringar?

Saknar du någon information på rvn.se/vardgivarwebb eller har förslag på hur webbplatsen kan förbättras? Hör gärna av dig till Region Västernorrlands webbförvaltning via webbredaktionen@rvn.se.

PS! Sprid gärna vidare att vårdgivarinformation från Region Västernorrland nu hittas på rvn.se/vardgivarwebb


Tillbaka till toppen