Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska avdelning 15 Länsverksamhet Kirurgi Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Du erbjuds ett spännande och omväxlande arbete med internutbildningar och utvecklingsmöjligheter i ett gott arbetsklimat där alla hjälps åt. Utöver det direkta patientarbetet är vi alla delaktiga i arbetet med utveckla och förbättra vården på våra enheter. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov. Vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra.

Som sjuksköterska på avdelning 15 arbetar du med flera yrkeskategorier, bland annat undersköterskor, läkare och paramedicinare. Du kommer att arbeta med preoperativa förberedelser, såromläggningar och postoperativ vård. Arbetet innehåller i stor grad användning av medicinteknisk utrustning.

När du börjar hos oss kommer du få en individanpassad inskolning. Vilket är viktigt då du kommer i kontakt med många olika patienter som har behov av både större och mindre ingrepp, vilket bidrar till att du får en bredd i din profession som sjuksköterska.

Vi använder oss av en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem, poängsystemet gynnar dig som vill arbeta nätter hos oss. Enligt befintligt schema ingår tjänstgöring 2 helger av 5. Vidare arbetar vi med önskescheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål.

Kvalifikationer

Du som söker dig till oss bör ha goda kunskaper i svenska språket och även god vana att hantera olika IT-system. Det är meriterande om du har vana av att arbeta på en opererande avdelning.Vi ser positivt på om du har kunskaper inom vårdadministrativa system samt handledar-utbildning och erfarenhet av att handleda.

Vidare är du duktig på att planera och organisera ditt arbete i förväg samt har förmågan att prioritera i akuta situationer. Du är noggrann och trygg samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga.

Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. Med en anställning hos oss ger vi dig möjligheten att specialistutbilda dig inom kirurgi.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agnetha Lampinen-Jonsson
Enhetschef
Telefon: +4660181542

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950