Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Specialisttandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård.

På Orofacial medicin/Sjukhustandvård arbetar en specialist inom sjukhustandvård, en allmäntandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har kunden i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team. Låter det lockande?

Hos oss får du möjligheten att jobba 50% på Odontologisk röntgen + 50% på Endodonti. På Odontologisk röntgen kommer du att arbeta med bildtagning (OPG, CBCT, apikalröntgen, foto) enligt remiss, kalla patienter, administrera. Exempel på vanliga utredningar som utförs är utredningar inför implantatbehandling, tandextraktion, tandreglering, käkledsbehandling samt kirurgisk behandling av olika patologiska förändringar i käkarna. På Endodonti kommer du att assistera specialist i Endodonti.

Kvalifikationer

Du som söker har tandsköterskeutbildning. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Ledin
Enhetschef
Telefon: +4670-3395492

Kristina Nordin
Vision
Telefon: +4660182762