Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska/barnsjuksköterska/barnmorska/IVA-sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.

På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 19000 läkarbesök och 11000 sjuksköterskebesök per år på länsverksamheten.

Arbetsuppgifter

Region Västernorrland söker sjuksköterska/barnsjuksköterska/barnmorska/IVA-sjuksköterska till neonatalavdelningen 45 där sjuka nyfödda och förtidigt födda barn vårdas. På avdelningen finns 12 vårdplatser med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik.

Vi arbetar med en familjecentrerad vård som innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta-intensivvårdsinsattser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Vi har önskeschema och arbetar för att kunna jobba 2 helger av 5 eller var 3:e helg och vi har ett väl genomarbetat inskolningsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller med specialistkompetens. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. Vi har även olika förmånserbjudanden för nyexaminerade sjuksköterskor som studielånsåterbetalning m.m. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuella scheman och arbetar för att kunna införa arbetstidsmodell samt 2 helger av 5 eller v.3:e helg. Inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Tycker du att jobbet låter intressant och vill du vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Nylander
Enhetschef
Telefon: +4660181172

Josefine Styf
Vårdförbundet
Telefon: +4660181237

Linn Estefors
Vårdförbundet
Telefon: 060-181237