Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till Akutmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Akutmottagningen i Sundsvall ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Akutmottagningen ingår du i något av våra fantastiska team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.
Arbetsuppgifterna kommer att variera och ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att utvecklas från kanske helt ny sjuksköterska till en fullfjädrad specialist. Oavsett ny eller med erfarenhet kommer du hela tiden lära dig mer. Vi har internutbildningar och simuleringsövningar varje vecka. Är du nyexaminerad sjuksköterska så erbjuds du självklart vårt introduktionsprogram för Fördjupad introduktion för nyexaminerade och nyanställda sjuksköterskor (FINNS).

Vi har önskeschema med poängmodell och vi arbetar två helger av fem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är kunskap och erfarenhet inom akutsjukvård, gärna med någon vidareutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katharina Lindbergh
Enhetschef
Telefon: +4660181077

Per Bergman
Enhetschef
Telefon: +4660181844

Magdalena Andreasson
Vårdförbundet
Telefon: +4660181068