Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till OSE/ortopedmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Till ortopedmottagningen/OSE i Sundsvall söker vi nu en sjuksköterska som vill ha ett varierat och roligt uppdrag!

50% av tjänsten innefattar mottagningsarbete såsom tidsbokning, skicka ut kallelser till patienter, telefonrådgivning, göra såromläggningar, suturtagningar och förberedelser för injektioner. Du har ett nära samarbete med doktorer och andra personalkategorier. Som sjuksköterska på ortopedmottagningen har du möjlighet till egna ansvarsområden där du får fördjupa din kompetens inom ett visst område och bidra till verksamhetens utveckling.

50% av tjänsten innebär att arbeta som operationskoordinator på operationssamordningsenheten, OSE. Det innebär bland annat att planera och boka in operationer, både planerade och akuta, skicka kallelser till patienterna och du deltar på röntgenronden. I denna roll ingår även att kontrollera att statistiken för väntande och genomförda operationer stämmer. Du kommer till stor del arbeta i systemen Orbit och Teleq.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har flera års arbetslivserfarenhet i rollen som sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av att ha arbetat som operationskoordinator.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en initiativtagande person. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter vid förändringar. Du har god samarbetsförmåga och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete. För dig är det viktigt att följa de mål och riktlinjer som har satts upp och du bidrar gärna till att verksamheten utvecklas.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831