Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska med inriktning diabetes till HC Nyland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

I Kramfors kommun finns tre hälsocentraler som drivs av Region Västernorrland. Det är hälsocentralerna Kramfors, Nyland och Höga Kusten. Hälsocentralen Nyland ligger ca 2 mil från Kramfors centrum och vi som abetar här är läkare, läkarsekreterare, kanslist, distriktssköterskor, undersköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vi har verksamhet som täcker alla åldrar.

Hälsocentralen är belägen med en fantastisk utsikt över Ångermanälven och huset inrymmer även ett Apotek och kommunens hemtjänstpersonal.

Arbetsuppgifter

Välkommen att förstärka vårt team!
Vi söker nu distriktssköterska med inriktning diabetes till vår hälsocentral. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter på läkarmottagning såsom mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper. Vi skräddarsyr vårt kompetensbehov och vårt fokus är rätt person till rätt kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med vidareutbildning som diabetes. Är du sjuksköterska med intresse för diabetes är du också välkommen att söka då vi erbjuder ev. möjlighet till diabetesutbildning.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart du kan.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

---------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Norlander
Hälsocentralschef
Telefon: 070-3682625

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831