Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-läkare geriatrik Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den specialiserade vården i länet är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi erbjuder nu tjänst som ST-läkare geriatrik i Sundsvall, för Länsverksamheten geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Länsverksamheten har cirka 360 årsarbetare och är en mångfacetterad verksamhet med 5 medicinska specialiteter och 11 professioner. I Sundsvall har vi 3 vårdavdelningar med 54 vårdplatser och inriktning mot akutgeriatrik, rehabilitering samt stroke/neurologi. Vi har även dagrehabilitering, hemrehabilitering samt öppenvårdsteam för stöd till äldre med sammansatta vårdbehov. Det finns en mottagning med inriktning geriatrik och neurologi, samt en för strokevård. I verksamheten ingår även smärtmottagning.

Kliniken är i grunden välbemannad och har i Sundsvall 15 specialister samt 4 ST-läkare i tjänst. Vi vill nu rekrytera ytterligare en ST-läkare inom geriatrik. Möjlighet finns att komplettera med dubbelkompetens inom internmedicin (stroke).

Arbetsuppgifter

Som ST läkare arbetar du som underläkare under handledning av erfarna specialistkompetenta kollegor med handledarutbildning. Med utgångspunkt från gällande målbeskrivning lägger vi upp en utbildningsplan, som du själv har möjlighet att påverka. Det finns goda förutsättningar att bedriva forskning om du är intresserad av det. På våra enheter arbetar vi i team med flera professioner. Du får även en roll som handledare till läkarstuderande och AT-läkare.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du ska ha ett gediget intresse för geriatrik och gärna algologi.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Fredrik Björck
Enhetschef
Telefon: 073-5882406

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365