Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till hjärtmottagningen i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hjärtmottagningen i Sollefteå ingår i Länsverksamhet Kardiologi. Inom länsverksamheten utreds och behandlas olika hjärtsjukdomar som kranskärlssjukdom, hjärtrytmrubbningar och hjärtsvikt. Vid alla länets sjukhus samt vid specialistmottagning Närvård Härnösand bedrivs mottagningsverksamhet med ansvar för utredning, behandling och rehabilitering av patienter med hjärtsjukdom. Alla sjukhus har också avdelningar för inneliggande patienter med hjärtsjukdom/hjärtintensivvård. Vid Hjärtmottagningen har kardiologer, läkare och sjuksköterskor egna mottagningar när det gäller hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, syrgasbehandlade patienter samt AK-mottagning.

Hjärtmottagningen i Sollefteå har vid flera tillfällen uppmärksammats för sitt goda resultat i så väl riksmedia som av Swedehearts kvalitetsregister som varje år sedan 2013 tilldelat hjärtsjukvården i Sollefteå minst ett diplom och i år tre olika diplom för de goda resultat som uppvisats.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till vår hjärtsköterskemottagning i Sollefteå som ska ansvara för hjärtsviktspatienter och patienter med syrgas i hemmet.
Hos oss kommer du vara en del i vårt multiprofessionella team och du får möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kardiologi.
Vi tillämpar individuell lönesättning, Du ska känna dig välkommen att bli en del av vårt gäng.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Kjellström
Vårdförbundet
Telefon: +4662019142

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265