Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Projektledare - Mödrahälsovård vid Familjecentral till Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Till mödravården och preventivrådgivning vid Barnmorskemottagning söker vi nu en projektledare för ett uppdrag på 50%. I uppdraget ingår samverkan inom en familjecentral och inom kvinnosjukvården. Uppdraget som projektledare innebär att utveckla metoder för förbättrad kommunikation för asylsökande och nyanlända inom Sollefteå och Kramfors kommuner. Detta sker även i samverkan med medarbetare och övriga berörda aktörer.

Du kommer att ansvara för processen för att systematisk testa-, utveckla metoder och verktyg som stärker delaktighet för patienter, anhöriga och medarbetare.
I arbetet med att projektleda patientgrupper och medarbetare, rapporterar du till styrgruppen och ett av målen är att skriva en slutrapport där förbättringar, nya arbetssätt och metoder föreslås.

Andra arbetsuppgifter är:
-Planera, arrangera och genomföra workshops
-Planera för ny marknadsföring av verksamheten
-Föra statistik och skriva rapporter samt utvärderingar
-Månadsrapportera till styrgrupp hur projektet fortlöper

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare flerårig erfarenhet som projektledare med uppdrag inom utveckling och inom sjukvård inom multidisciplinärt team. Har du tidigare erfarenhet av projektarbete inom hälso-, och sjukvårdsarbete är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av integration. Du behärskar flera språk förutom svenska och engelska i både tal och skrift. Gärna något av följande; tigrinja, arabiska, dari, persiska eller somaliska.

Du leder, motiverar och samordnar både mindre och större grupper för att skapa engagemang och delaktighet. Att kommunicera, ta initiativ, planera och prioritera ditt arbete självständigt är viktiga egenskaper hos dig. Du är målinriktad som person där gott samarbete står i fokus.

Vill du aktivt utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander
Enhetschef
Telefon: +4662019357

Anna Näsberg
Vårdförbundet
Telefon: +4660181568

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831