Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

BVC-sköterska till Hälsocentralen Gilleberget

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i Skönsberg ca 3 km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser.

Hälsocentralen Gilleberget är en hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. En av de största utmaningarna vi har framöver är att förbättra och utveckla våra processer. Vi jobbar just nu intensivt med flera kreativa och utvecklande förändringar och det är en roligt och inspirerande tid vi har framför oss.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya BVC-sköterska?
Vi kan erbjuda intressanta arbetsuppgifter inom barnhälsovården. Du ansvarar själv för att planera din dag som består av telefonrådgivning, hembesök, egen mottagning samt mottagning tillsammans med läkare.

Hos oss har du möjlighet att kunna påverka din arbetstid då vi har flexibel arbetstid.Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska med intresse för bvc alt. barnsjuksköterska. Som person är du kreativ, lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra människor. God förmåga att planera och samordna är egenskaper som värdesätts. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort. Är du dessutom driven av att vilja förändra/utveckla arbetet så är du den vi söker.

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Norberg
Hälsocentralschef
Telefon: 073-2704077

Anna Smedlund Eriksson
Vårdförbundet