Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska BVC till Hälsocentralen Bredbyn

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland är primärvården organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett, där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.
Hälsocentralen Bredbyn är belägen ca fyra mil väster om Örnsköldsvik.

Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Hälsocentralerna erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling.
- Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Du kommer att ansvara för BVC inom hälsocentralen. I det uppdraget ingår mottagningsarbete, telefonrådgivning, vaccinationer samt hembesök, föräldragrupper och förebyggande arbete enligt barnhälsovårdens basprogram samt eventuellt traditionella distriktssköterskeuppgifter.

I uppdraget ingår även handledning av studenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård eller barn och ungdom. Erfarenhet från BVC är meriterande.
Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, är engagerad, positiv, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marina Jones
Hälsocentralschef
Telefon: 070 296 47 05

Sivert Melin
Vårdförbundet
Telefon: +46661654112