Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram, operation Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet ger dig som är intresserad av att vidareutbilda dig möjlighet att testa på operationssjukvård.

Detta är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar.
Du kommer att arbeta på operationssal i ett tvärprofessionellt team tillsammans med operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska och anestesisjuksköterska. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård.

När du vidareutbildar dig till Operationssjuksköterska finns möjlighet till studielön.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

Tillsättning kommer att ske löpande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660145190

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Ann-Charlott Eklund
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100