Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska regionkliniken Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Nu söker vi två sjuksköterskor till avdelning 99 som är belägen på Sundsvalls Sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss deltar du i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, deltar i riskbedömningar, vårdplaneringar samt funktionsbedömningar. Hos oss arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar.

RPK tillämpar kompetenstrappa för sjuksköterskor. Schemaläggningen kan påverkas via tvättstugeschema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatri och/eller vidareutbildning inom psykiatri ses som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat, vi ser flerspråkighet som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du ansvarstagande, balanserad och har en förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida www.lvn.se/rpk.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tore Sidung
Enhetschef
Telefon: +4660180777

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950