Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Lärare till Ålsta Folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Arbetsuppgifter

Ålsta folkhögskola söker nu en lärare för undervisning i matematik och tematisk undervisning i Naturkunskap på grundskole och gymnasienivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har bred kompetens, är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Fortsatt har du en god pedagogisk insikt och sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt och du är kreativ och utvecklingsinriktad.

Vi lägger stor vikt vid intresse av att i en mångkulturell miljö arbeta gränsöverskridande. Du bör även ha ett intresse för/vana av att arbeta med ämnesövergripande tematiska studier. Vi har många studerande med neuropsykiatriska funktionshinder. Meriterande är om du har utbildning i specialpedagogik (dyskalkyli, dyslexi) men ej krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingrid Nilsson
Rektor
Telefon: +4669135770
Mobiltelefon: 073-270 57 04