Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Lärare i engelska med specialpedagogisk kompetens

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av undervisning i engelska på grundskole- och gymnasienivå. För speciallärare förekommer även arbetsuppgifter såsom att upprätta åtgärdsprogram tillsammans med deltagare och lärare, kartläggningar av deltagare samt att göra undervisningsprogram för enskilda deltagare eller grupper. Du kommer även undervisa deltagare i behov av särskilt stöd enskilt eller i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du är utvecklingsinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har en god pedagogisk insikt som sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Du har adekvat ämnesutbildning och utbildning i specialpedagogik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid att du har intresse av att i en mångkulturell miljö arbeta gränsöverskridande. Du har vana av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Du bör även ha ett intresse för/vana av att arbeta med ämnesövergripande tematiska studier.

Låter detta som en tjänst för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingrid Nilsson
Rektor
Telefon: +4669135770
Mobiltelefon: 073-270 57 04