Region Västernorrland - Lediga jobb Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykiatrisjuksköterska Affektiv mottagning B Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som utreder, behandlar och bedömer patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär och patienter med bipolär sjukdom. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett team för patienter med depressionstillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av läkemedelsbehandling, psykoedukativa insatser samt samtalskontakter både individuellt och i grupp.

Vi söker dig som ska vara en viktig kugge i något av våra team. Arbetet som sjuksköterska på vår mottagning innebär, att i den organisation som finns, hitta en plats att bidra och vara med att utveckla arbetet för affektiva sjukdomar. Vi arbetar i team som består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. De som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildningar och externa utbildningar efter behov.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatrisk vård. Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg1) är önskvärt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling.

Du har en god samarbetsförmåga. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt. Planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Uttrycker en positiv attityd i ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, mål och riktlinjer. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och behåller ett realistiskt perspektiv på situationer.


Välkommen med din ansökan!Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Edblom
Enhetschef
Telefon: +4660181995

Marika Vikström
Enhetschef
Telefon: +4660135227

Leila Ström
Vårdförbundet
Telefon: +4660180766