Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Receptionist centralkassan Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionledningsförvaltningen består av sex områden, varav Område ekonomi och planering består av 180 medarbetare inom tre verksamheter; Ekonomi och samordning, Inköp och upphandling samt Regionfastigheter.

Ekonomiserviceenheten söker nu en receptionist till Centralkassan i Sollefteå

Arbetsuppgifter

Rollen som receptionist är omväxlande och ansvarsfullt. Tjänsten innebär receptionsarbete men även administrativa arbetsuppgifter som exempelvis kassahantering, uteblivna besöksregistreringar, efterfaktureringar och övriga dagliga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårigt gymnasium gärna med inriktning mot administrativ service. Du har ett bra bemötande, förmåga att ta egna initiativ och är strukturerad. Du kan hantera stressiga situationer som exempelvis flera arbetsuppgifter parallellt eller en lång kö framför luckan med fortsatt gott bemötande. Vi ser även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändringar. För att trivas i tjänsten har du en yrkesstolthet och sätter alltid kunden främst, du trivs med att ge service till andra. Du har erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna i offentlig förvaltning, och är van att informera muntligt och skriftligt. Du bör ha goda allmänna datorkunskaper i MS Office-paketet. Kunskaper i SYSteam Cross är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, gärna teckenspråk.

Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi kommer att göra löpande urval och intervjuer så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mona Swerin
Enhetschef
Telefon: +4662019485
Mobiltelefon: 073-270 56 88

Erika Valkebäck
Vision
Telefon: +4660184834