Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandsköterska till vår Folktandvårdsklinik i Kramfors. Vår arbetsplats präglas av gott samarbete och ett positivt arbetsklimat. Hos oss är vi ca 15 medarbetare.

Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete. Du får kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen
Enhetschef
Telefon: +4661286179

Kerstin Nilsson
Vision
Telefon: +4661286160