Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-läkare till länsverksamhet kardiologi, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Kardiologi i Sundsvall söker 2 ST-läkare.

Kardiologen i Sundsvall befinner sig i en spännande utvecklingsfas. En komplett länskardiologiverksamhet bedrivs och utvecklas. I anslutning till en kardiologisk vårdavdelning om 35 platser (varav 6 HIA) bedrivs en invasiv kardiologisk verksamhet med dygnet runt PCI och pacemakerverksamhet omfattande CRT- och ICD-system med distansmonitorering. Därtill finns en välfungerande mottagningsverksamhet med poliklinisk dagvård och dessutom dedicerade högspecialiserade mottagningar för GUCH-, PAH-, och hjärttransplanterade patienter. Kardiologen deltar i flera kliniska prövningar med erfarna forskningssjuksköterskor. Det pågår också flera doktorandprojekt i samarbete med Norrlands Universitetssjukhus. Förutom en PCI-jour finns även en separat kardiologbakjourslinje dygnet runt alla dagar på året. Som led i den expansiva utvecklingen kommer vi att utlysa 2 utbildningspositioner årligen. Vid intresse finns möjlighet till dubbelspecialisering (kardiologi + internmedicin).

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du välkommen till en trevlig gemenskap om 8 ST-läkare, 6 specialister och 9 överläkare i en öppensinnad arbetsmiljö där utbildning och utveckling premieras. Du får ett strukturerat och brett utbildningsprogram med fokus på praktiskt kliniskt kunnande och "state of the art" baserad kunskapsinlärning. Valmöjlighet finns att fördjupa/inrikta sig inom subspecialiteter inom kardiologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för utbildning och utveckling. Vidare ser vi att du har ett genuint intresse för kardiologi och du trivs med teamarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Blomström
Verksamhetschef
Telefon: 070-241 57 01

Mohammad Kavianipour
Överläkare
Telefon: 070 717 87 57

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365