Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut Habiliteringen Barnenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen i länet har 15 stycken fysioterapeut-/sjukgymnast tjänster varav 4 stycken finns på barnenheten och 5 stycken på ungdom/vuxen i Sundsvall.

Du kommer främst att arbeta med barn 0-14 år. I arbetet ingår bl.a. att göra utredningar, bedömningar, behandling, hjälpmedelsutprovningar och uppföljningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du även med information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till vårdnadshavare, nätverk och personal. Ett varierande arbete där flexibilitet och förmåga att hitta lösningar på stora och små problem är viktigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och som har erfarenhet av att arbeta med barn med neurologiska funktionshinder, till Habiliteringsmottagningen Sundsvall, barnenheten.

Personliga egenskaper som värdesätts är ett trevligt bemötande och att du trivs att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras, leasingbil finns.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christina Ellene
Tf enhetschef
Telefon: 070-1916968

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832