Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-läkare i gynekologi och obstetrik Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kvinnokliniken bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i obstetrik och gynekologi. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Jourverksamhet på kvällar och helger ingår i tjänsten. Hos oss får du en komplett specialistutbildning som ger dig en mycket bra bredd. I tjänstgöringen ingår randning för att erhålla kompetens i neonatalvård, allmän kirurgi, urologi och gynonkologi.

Som ST-läkare inom obstetrik och gynekologi kommer du att ingå i verksamheter som allmän gynekologi inklusive gynekologisk kirurgi, urologisk gynekologi, dysplasi, infertilitet, onkologi, ultraljud och obstetrik. Vi arbetar patientnära, personcentrerat och ofta teambaserat.

Medicinsk kvalitet står högt på agendan varför utvecklingsarbete är en del av det vardagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1.

Du är lugn och stabil med förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar även i pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du tar hänsyn till verksamhetens bästa.

Teamarbete är viktigt så du bör ha god samarbetsförmåga samt att du gärna utbyter kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen, oavsett profession. Vidare har du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete och tillsammans arbetar vi för att skapa det största värdet för våra patienter.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Heldestad
Enhetschef
Telefon: +4666089671

Niklas Rexelius
SACO
Telefon: +4666089336

Emma Björk
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4666087975