Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arbetsterapeut till Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsterapi/Fysioterapeutenheten i Sollefteå tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper. Inom vår enhet finns 6 arbetsterapeuter, 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 3 kuratorer och 2 logopeder.

Arbetsuppgifter

Vi söker 3 arbetsterapeuter till Sollefteå Sjukhus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med eget ansvar. I arbetsterapeuternas uppdrag på Sollefteå sjukhus ingår patientarbete vid vårdavdelningarna och mottagningsverksamhet inom dagrehabilitering samt handrehabilitering. Vi arbetar ofta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. På vårdavdelningarna ingår olika bedömningar inom kognition och aktivitetsförmåga. Vi arbetar mot att främja aktivitetsförmåga eller att finna kompensatoriska lösningar som hjälpmedelsförskrivning. Till Dagrehab kommer patienter i olika åldrar med nytillkommen sjukdom eller skada (företrädesvis neurologiska sjukdomar). Under hösten planeras även uppstart av ett team för strokehemrehab.

Vår arbetsplats kan erbjuda placering inom akut stroke, ortopedi, medicin/cardiologi och dagrehab.
Arbetsplatsen erbjuder handledning, utbildning, utvecklingsmöjligheter samt friskvård under arbetstid.

Sollefteå sjukhus är ett mindre sjukhus med en gemytlig stämning. Staden erbjuder goda möjligheter till friluftsaktiviter som skidåkning, vandring och fiske i natursköna miljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92