Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker idag tre fysioterapeuter/sjukgymnaster till vår arbetsgrupp.

Sollefteå sjukhus är ett sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin.
Fysioterapimottagningen tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper. Inom enheten finns 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 6 arbetsterapeuter, 3 kuratorer och 2 logopeder.

I fysioterapins uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi planerar att starta upp ett team för rehabilitering i hemmet för strokepatienter.


Arbetsuppgifter

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till kardiologi/medicin. Du kommer att jobba som en av två fysioterapeuter/sjukgymnaster på avdelningen. I arbetet ingår poliklinisk hjärtrehabilitering. Träningsgrupper för patienter efter hjärtinfarkt och med hjärtsvikt, hjärtskola samt enskilda mottagningsbesök. Sjukhuset har ett väletablerat team kring hjärtpatienterna och har flera år i följd legat i topp i Sverige i Swedhearts kvalitetsregister. Erfarenhet av hjärtrehabilitering är meriterande. Möjlighet finns till fortbildning inom området.

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till akut stroke/medicin. I arbetet ingår även arbete mot rehabilitering i hemmet. Erfarenhet av strokesjukvård är meriterande. Möjlighet till fortbildning finns samt handledning av erfaren fysioterapeut inom området.
Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till kirurg/ortopedi. Du kommer att jobba som en av två fysioterapeuter på avdelning. I arbetet ingår även mottagningsarbete i grupp och enskilda besök. Erfarenhet av ortopedi är meriterande. Möjlighet till fortbildning finns samt handledning av erfaren fysioterapeut inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92

Malin Jönsson
Fysioterapeuterna
Telefon: +4662019147