Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Hola folkhögskola söker vikarierande sånglärare

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av regionens tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Hola folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västeraspby som är närmaste resecentrum.Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sånglärare med breda ämneskunskaper för ett vikariat under läsåret 18/19 till vår Show- och Musikallinje. Tjänsten avser ett föräldravikariat på 80%.

Arbetsuppgifterna innebär undervisning på Show- och Musikallinjen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sångpedagog med erfarenhet av undervisning såväl enskilt som i grupp och är van att jobba med ungdomar. Du har hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har god kännedom om show/musikal - genre och repertoar. Du är även en god pianist med bra notläsningsförmåga och en van körledare som kan skriva egna eller modifiera existerande körarrangemang. Meriterande är teatervana och kunskaper i digital musikproduktion.

Du ansvarar, tillsammans med kursansvarig, för kursens dagliga verksamhet, elevsociala arbete och samtliga produktioner. Vi ser gärna att du har kunskaper om folkbildningens särart samt erfarenheter av folkbildande arbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hans-Olov Furberg
Rektor
Telefon: 073-275 24 52

Karin Rehnberg
Förbundet Folkhögskolelärarna
Telefon: +4661285631