Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Elevassistent/Stödperson till Hola folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elevassistent/stödperson till Hola folkhögskola för tillsvidareanställning på heltid. Som elevassistent skall du finnas som en resurs i gruppen för att bland annat kunna stötta, hjälpa och motivera kursdeltagare under lektionstid. Praktiskt stöd med daglig struktur runt deltagare och boende på internatet kan också ingå i arbetet.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna pedagoger där ni tillsammans bygger en verksamhet som sätter individen i fokus. Arbete kommer huvudsakligen att ske inom allmän kurs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieexamen och gärna fritidsledarutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta med vuxna med olika funktionshinder eller med lindrig utvecklingsstörning på folkhögskola är meriterande. Vi tror att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt där du ser möjligheterna istället för hindren.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hans-Olov Furberg
Rektor
Telefon: 073-275 24 52

Karin Rehnberg
Förbundet Folkhögskolelärarna
Telefon: +4661285631