Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Husum-Trehörningsjö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett, där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.

Hälsocentralen Husum-Trehörningsjö är en mindre hälsocentral belägen 3 mil norr om Örnsköldsvik. Kommunikationsmöjligheterna med tåg är mycket goda både norrut och söderut. Från resecentrat i Husum är det ca 700 m till hälsocentralen.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för våra patienter, här arbetar medarbetarna tillsammans med att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av administrativt stöd till verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat remiss och journalhantering, skriva journal till läkare och receptionsarbete. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Du får gärna vara intresserad av att introducera i våra vårdsystem som SYStemCross och 1177 /mina vårdkontakter.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare.
Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och positiv. Det är viktigt att du är kommunikativ och visar ett gott bemötande. Arbetet kräver engagemang och lyhördhet.

Vikariat till och med 2019-01-20. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordlund
Hälsocentralschef
Telefon: +4666319919
Mobiltelefon: +46703178339

Lillemor Eriksson
Vision
Telefon: 0660-292608