Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Länsverksamhet Radiologi Sundsvall söker specialistläkare och överläkare

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Röntgenkliniken i Sundsvall ingår i en länsverksamhet med röntgenklinikerna i Sollefteå och Örnsköldsvik. Kliniken har stor bredd och stöttar både specialistsjukvård och öppenvård i utredningar och behandlingar med undersökningar av många olika slag. Vi arbetar bland annat med ultraljud, konventionell röntgen, genomlysning, datortomografi, intervention och magnetresonanstomografi. Kliniken i Sundsvall är utrustad med 4 slätröntgenlabb, 4 DT, 2 MRT, 3 ultraljudslabb, 1 genomlysningslabb och delar dessutom 2 stycken angiolabb med kärlkirurger och kardiologens PCI-personal. Vi utför punktioner och biopsier både ultraljuds- och DT-lett samt utför ett flertal olika interventioner. Vi bemannar även en jourlinje dygnet runt med en primärjour och en bakjour. Vi håller lokala ronder för olika specialiteter, samt regionronder och multidisciplinära konferenser med i huvudsak Norrlands Universitetssjukhus i Umeå (NUS). Hos oss bedrivs även sedan 2011 utbildning av läkarkandidater från Umeå universitet.

Länsverksamhet Radiologi i Sundsvall söker nu dig som är specialist eller överläkare i radiologi. Hos oss är du välkommen till en trevlig gemenskap med i dagsläget 8 ST-läkare, 5 specialister och 5 överläkare med fokus på god arbetsmiljö och kompetensutveckling.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med granskning av aktuella undersökningar inom våra modaliteter, både akut och polikliniskt, samt handleda yngre kollegor. I arbetet ingår jourarbete och att hålla röntgenronder inom flera olika områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist eller överläkare i Radiologi med intresse för utbildning och utveckling av verksamheten. God kunskap i svenska språket premieras. Vidare ser vi att du har ett genuint intresse för radiologi och att du är intresserad av att arbeta i team.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per-Arne Paulusson
Enhetschef
Telefon: +4660181897

Elias Ahlstedt
Sveriges Läkarförbund
Mobiltelefon: 073-503 48 34