Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterskor till Folktandvården Centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 45 medarbetare. I våra gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklinik.

Arbetsuppgifter

Vi på Folktandvården Centrum söker dig som är engagerad, positiv, har en god samarbetsförmåga och som lägger stor vikt vid omhändertagande och service. Arbetet innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du kommer till en klinik där du får bra stöd och handledning av erfarna kollegor. I ditt arbete hos oss kommer du få möjlighet att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, noggrann, har god pedagogisk förmåga och en strävan att ständigt uppnå förbättringar och vilja utvecklas i ditt yrke. Du har ett gott bemötande ,och främjar god teamsamverkan.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer, vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Vi trivs, det kommer du också att göra. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Åkergren
Enhetschef
Telefon: +4660182588

Anna Arvidson
Vision
Telefon: 070-393 17 22